Provencaalse kruidenmix maken

Wat Jonnie Boer kan..kan ik ook dacht ik van de week. Ik heb allerlei kruiden staan die ik meestal vers gebruik maar ook gedroogd vind ik kruiden heel handig. Een gemiddeld hoog kwaliteit potje kost zomaar 2 euro of meer.. dus zelf drogen is veel goedkoper en supervers. Ik pluk de kruiden per portie dus van alles wat en snijd dit fijn. Verdeel het over een groot bakblik en gebruik de restwarmte als er bv een cake uit de oven komt om daar in te drogen. De oven staat dus uit en is de eerste paar minuten nog vrij warm en ideaal om snel te drogen.

Vandaag gebruikte ik een handje rozemarijn, lavas, bladpeterselie, bieslook, oregano, tijm, lavas .

Goed laten drogen en afkoelen en na het drogen in een potje doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s